SOUL REALIGNMENT® LÄSNING FÖR BARN

När du vet vem ditt barn är på själsnivå så har du mycket lättare att vägleda och uppfostra ditt barn utifrån vem DE är och inte utifrån vad man tror är bäst utifrån sig själv, samhället eller hur det “bör vara”

 

SOUL REALIGNMENT® FÖR BARN

Vill du veta samma värdefulla information om dina barn som du har fått reda på om dig och din själ?

Det är nyckeln till att förstå sina barn. Så många förklaringar och delar som faller på plats när man faktiskt VET hur ens barn fungerar och hur man kan hjälpa dem att vara sitt sanna jag, sitt bästa jag och vara i sitt överflöd.

Är dina barn under 18 år så kan du beställa en läsning på dina barn.

Med informationen du får så vet du hur du kan vägleda och guida dem utifrån deras själs personlighet. Ge dem råd och ”uppfostra” dem på det sätt som tjänar dem och inte utifrån ens egna värderingar där man har både övertygelser om hur det ska vara eller borde vara, samt hur man själv är och fungerar. Man uppfostrar dem efter att du verkligen vet vad som är för deras bästa, och inte utifrån det man tror är det bästa. Ofta helt fel utifrån vem man själv är och inte utifrån vem DE är. Genom att veta hur så ger du dem en enorm gåva att veta vem man är redan tidigt i livet.

I det så tar jag även fram och rensar blockeringar som deras själ är redo att rensa, sånt från barndom och ev tidigare liv, som annars skulle fortsätta i mönster och beteenden framöver.

Jag kan ta läsningen med dig och du får reda på allt. Eller så tar vi en gemensam sittning om du känner att ditt barn vill veta om sig själv och är redo för det.

Inspelning sker och du kan såklart alltid spela upp den för barnet flera år senare när du känner det är rätt tidpunkt.

Finns så många möjligheter.

Man kan göra en Soul Realignment på barn över 3 månader. Då har de såklart inte fått in några blockeringar ännu, men gåvan av att veta ”vilken själspersonlighet” som sitt barn har är ett magiskt verktyg att kunna navigera i föräldraskapet.

7 åringar kan också ha blockeringar, som skulle följa med dem resten av livet. Själv har jag rensat väldigt mycket på mig själv från händelser när jag var 3 år som verkligen jag förstår att allt jag går igenom nu bottnar i händelser som påverkat resten av hela mitt liv. Energikänslig som man är och man har tagit på sig andras känslor i olika situationer.

En Soul Realignment själsläsning kostar 3900 kr. Om du bokar för flera barn samtidigt så reducerar jag priset. Hör av dig vid intresse så kikar vi på just din familjesituation.

Du kan bara boka för barn som du ekonomiskt ansvarar för, dvs under 18 år. Efter 18 år så måste de boka själva, då de energimässigt ansvarar för sig själva.

 

Alla priser inklusive moms. Betalning med Swish (privatpersoner), BG-inbetalning i förskott (privatpersoner) eller Faktura 10 dagar (till företag). Ingen ångerrätt eller återbetalning när läsningen är gjord. 

 

 

BOKA LÄSNING:

KONTAKT

Vill du boka en Soul Realignment® läsning med mig?

Vad roligt. Varmt välkommen att höra av dig så återkopplar jag så går vi vidare därifrån.

mail annelie@soulergy.se

 

 

Jag finns fysiskt på Lidingö, Stockholm men det går utmärkt att vi kör på distans och telefon. Så var du än i världen befinner dig så välkomnar jag dig som klient.

Innehar F-skattesedel