FEEDBACK OCH OMDÖMEN FRÅN MINA KLIENTER

 

Soul Realignment®:

“Annelie är fantastisk. Jag känner mig så sedd och väl omhändertagen i de starka processer som skapas. Jag har fått fler verktyg och hjälp att förstå mig själv och skapandet av min egen verklighet. Tack! / Petra J” (2023-02-03)

 

***

 

“Soul realignment hos Annelie var en session som gav mig ahaa upplevelser, igenkänning och bekräftelser av min själ . Även förståelse hur jag skulle jobba med att få överskott av min energi. Annelie är professionell, trygg och ödmjuk. Jag känner mig mer harmonisk nu och har mer ett inre lugn. Tack Anneli för att jag fick träffa dig!” / Patricia R (2023-01-12)

 

***

 

“Annelie är kunnig, lugn, trygg och behaglig. Jag rekommenderar ALLA hennes olika sessioner! Jag och min familj har verkligen jättemycket nytta och glädje av att ta hjälp av Annelie. Rekommenderar!! / Bara B (2023-01-10)

 

***

 

“Fantastiskt själsläsning som gav många insikter och aha upplevelser. Tack Annelie nu har jag lite att jobba med😉💞🤗 / Kicki P”  (2023-01-02)

 

***

 

“Att boka Soul realignment hos Annelie är mitt livs bästa investering i mig själv. Att både få svar på & bekräftelse på mina tankar & funderingar samt hjälp med rensningar är ovärderligt. Mina guider var så skönt att få gå igenom, nu slipper jag leta & undra vilka dom är och vart dom kommer ifrån. Som jag har längtat & sökt, nu vid 48 år ålder känner jag mig äntligen hel. Magiskt att få avsluta detta år med att vända blad i ett kapitel i min bok tillsammans med Annelie som utan tvekan kommer att finnas kvar i mitt liv för evigt:) Jag är så djupt & innerligt tacksam, orden räcker inte till…jag kan varmt rekommendera alla Annelies läsningar då jag själv provat på tre olika och villl bara boka flera, det är så givande att få landa emellan o sedan ha en ny att se fram emot att få ta del av. Det är fantastisk att få sitt innersta berättat & beskrivet & genomgånget av Annelie. Tiden per tillfälle går alldeles för fort & jag längtar till nästa tillfälle, Annelie det finns ingen som du✨/ Anna” (2022-12-17)

 

 

***

 

“Underbar läsning! Annelie är så vänlig, hjärtligt, hjälpsam och specifik. Så mycket relevant information som ger mig bättre förståelse kring vem jag är på djupet i min själ. Förändringar i det yttre skedde nästan direkt i samband med min läsning, vilket jag tolkar som tecken på rensning av de blockeringar Annelie plockade bort. / Sandra” (2022-12-14)

 

***

 

“Lie har hjälpt mig med både husrensning och en soul realignment, och jag är MER än nöjd! Hon är otroligt engagerad och noggrann i sitt arbete och varm och hjärtlig i sitt bemötande. Det har nu gått cirka 2 månader sedan soul realignment-sessionen och jag känner tydligt hur saker har skiftat inom mig. Gamla (och tunga!) blockeringar är borta eller mycket mindre och jag känner mig så mycket mer harmonisk och hemma i mig själv på ett sätt som jag inte kan minnas att jag upplevt tidigare.

Husrensningen gjordes i samband med att jag och sambon hade svårt att sälja vår lägenhet. Tyvärr fick vi ju inte uppleva de positiva aspekterna som kom av att Lie tog bort både negativa energier, vilsna själar och stängde en portal – men kort efter rensningen såldes äntligen lägenheten. Så det får väl vara gott nog. 😉

Jag har rekommenderat Lie till alla vänner som är nyfikna och kan inte tipsa nog om att framför allt göra en soul realignment hos henne. Guld värt, TACK Lie! / My U” (2022-12-12)

 

***

 

“Gjorde en chakraanalys hos Soulergy Annelie. Döm om min förvåning att jag inte fick se den traditionella trekanten med de 7 chakrana utan en mer detaljerad uppdelning med 8 chakran och tre lager för varje chakra, den fysiska, emotionella och mentala kroppen. Det gav mig en tydligare bild av var jag är överaktiv, underaktiv samt i balans.

Samtalet kring resultatet var öppet och coachande. Annelie är mycket lyhörd och engagerad för att hitta rätt för just mig och min situation. Tänker följa upp analysen om några månader för att få en jämförelse, det ska bli så spännande.

Rekommenderas varmt!!! / Carola” (2022-12-12)

 

***

 

“Jag gjorde både en Soul Realignment läsning och Livssituations läsning hos Annelie och är så tacksam för det, fick reda på så mycket värdefull information om min själ och blockeringar togs bort. Det känns som att lära känna sig själv på djupet och man får hjälp och verktyg till förändring. Jag kan varmt rekommendera Soulergy.” (2022-12-12)

 

***

 

“Vilken ynnest och förmån att få träffa Annelie och göra en Soul Realignment på mig och mina två döttrar (12 och 15 år). Det är de mest väl investerade pengar jag gjort för mig själv och mina barn.

Tänk att få räta upp sin väg i livet redan som barn och att det även fungerar så fint på en medelålders.

Vi fick veta vår själs ursprung, kärleksspråk och vad som gör att just våra energier fungerar på bästa sätt. Det ger oss en förståelse för varandra och det som tidigare kunde vara ett irritationsmoment ser vi nu som olikheter och styrkor hos varandra, så fint!

Att få reda på mina och mina barns specifika gåvor gör det lättare för mig som individ och som mamma att navigera i livet och ge den stöttning som jag önskar till mina barn.

Att även få upp ögonen för  blockeringar och negativa guider som kommit in i våra liv, diskutera kring tidpunkter och vad som kan han hänt som gjort att dessa uppstått har varit som en terapi för oss som familj.

Annelie är varm, inbjudande och inger en trygg känsla och anpassar sina läsningar på ett mycket professionellt sätt så även barn kan förstå.

Min 12-åriga dotter sa “mamma, jag kände igen mig så mycket i allt hon sa och det var skönt att få höra någon förklara hur jag fungerar”.

Rekommenderar Annelie varmt!!!

/ Carola E (2022-12-06) “

 

***

 

“Nu har det gått en vecka efter min soul realignment som jag gjorde hos Soulergy, och Annelie Persson. Detta var en av de bästa gåvor jag kunde ge till mig själv och jag är otroligt tacksam för svaren som kom fram. Livspusslet blev klarare och tydligare. Energiskiftningen efter att blockeringarna togs bort har skänkt mig sådan själsligt lugn och ro. Äntligen kan jag komma hem till mig och bara vara. Inspelningen gör också att jag kan återvända och finna nya budskap, komma närmare mig själv och min väg i livet. Så tack Annelie för att du hjälpte mig på vägen, detta var ovärderligt för mig och jag tvivlar inte en sekund på att jag kommer åter när tiden är inne. / Nathalie ” 2022-11-29

 

****

 

“Annelie gjorde en Soul Realignment läsning på mig och allt jag har att skriva: Jag är blown away!

Känns lite förminskande att försöka använda ord för att försöka beskriva en själläsning med Annelie. Mitt råd är att om du känner dig dragen till läsningen eller nyfiken så boka! Du kommer inte ångra dig.

Annelie är oerhört proffsig, inkännande och trygg. Jag kan varmt rekommendera att gå till henne. / Hannah ” 2022-11-27

 

****

 

“Jag träffade Annelie för många år sedan och minns vårt möte med värme. Vi har följt varandra genom sociala medier sedan dess och för ett tag sedan fick jag en stark känsla av att jag skulle kontakta Annelie för att läsa av min själ.

Flera år av oro och sjukdom gjorde att jag kände mig vilsen och att jag behövde vägledning, jag visste inte vad som väntade och gick in i detta samtal med en viss nervositet men med en stor förväntan.

Det var en alldeles fantastisk upplevelse som är svår att förklara.

Så mycket information, vägledning och bekräftelse på vad jag delvis redan visste men också på hur jag kan vara i min bästa energi för mig och min omgivning, otroligt spännande och intressant.

Tack för all vägledning och detaljrik information, tack för ett spännande samtal och tack för att du sprider ljus och hopp Annelie.

Kan bara rekommendera detta till alla, den bästa investeringen du kan göra för dig själv.

Kärlek// Charlotta ”  2022-11-25

 

***

“Nu är det gått mer än tre veckor sedan jag gjorde min session. Jag ska erkänna att jag var något skeptisk efter vårt samtal ” kan det här verkligen fungera?” Men jag kan bara konstatera att det kan det. Inga stora dramatiska förändringar, men flera små positiva förändringar som gör att livet blivit så mycket behagligare. Tack tack tack!!! / Eva D. (2022-11-17)

****

 

“Till dig som hittat till Annelies sida och funderar över att prova något av allt det fina hon erbjuder vill jag säga, varmt Grattis och Go for it!!  Jag hittade Annelie och Soulergy via en sida i tidningen Livsenergi och kände ”det här behöver jag göra. Det är nästa pusselbit.” Nu har både jag själv och sen hela min familj (man och två barn) gjort en Soulrealignment läsning och en husrensning, Maken och jag har gjort en parläsning och igår gjorde jag även en livssituationsläsning.

Annelie är en lugn, glad och jordnära person och väldigt kunnig i sitt fält. Hon har en underbar förståelse för ”att allt är energi” som hon lätt och enkelt delar med sig av så att nu även jag börjar förstå detta och kan använda det i mitt eget liv.

Att hela familjen gjort SoulRealignment innebär att vi har en större acceptans för varandras olikheter. Vi ser varandra mer tydligt och kan hjälpa och stötta varandra utifrån vilka vi är på själsnivå och inte utifrån socialanormers nivå. Dialogen här hemma är annorlunda och mjukare.  Något som tidigare kunde ha blivit till osämja blir istället en mening med tex ”Ahaa, jag fattar! Det är bara min spontana sida som reagerar på din linjära sida.” Med den insikten så faller alla eventuella trätor bara bort helt naturligt. Det är fantastiskt och jätteskönt!!

Jag har blivit mer stadig och lugn i vetskapen om vem jag är på själsnivå. Har lättare att fokusera. Det är också lättare att påbörja och att avsluta saker- få dem gjorda. Lättare att meditera och att känna vad som är viktigt för mig. Är stadig i mig själv och vem jag är på ett annat sätt. Spänningar som varit mellan mig och min man har bara upphört. Hela familjen har det mysigare och roligare ihop. Jag har helt andra redskap till att hjälpa och stötta mina barn i deras liv.

Idag efter livssituations läsningen känner jag att jag är ren och har ett lugn i hjärtat på ett nytt sätt. Att läsa texten 21 dagar efter en session gör någonting med en. Saker tydliggörs och energin klarnar på något sätt.

Till Annelie vill jag säga Tack för att du funnit detta redskap och nu delar med dig av det och all din underbara energi och  kunskap. Tänk vilket viktigt arbete du gör var gång du rensar en individs blockeringar både för den individen men också på kollektivnivå!! Tack för att jag hittat till dig och Soulergy!” / Jenny W Bergquist

 

***

 

“Tack ännu en gång Annelie, jag har fortfarande inte lämnat soffan efter vårt samtal. Vilken upplevelse och så mycket information, otroligt häftigt😊

Jag är så glad för allt du gett mig och ser verkligen fram emot våren, det kommer bli magiskt på alla sätt.

Nu ska jag bara låta allt sjunka in och låta resten av denna dag vara i stillhet.

Stor varm kram och ha en underbar helg!”

 

***

 

“Wow jag är mållös vilken otroligt fin skriftlig sammanfattning efter vår session. Precis vad jag behövde läsa innan jag lyssnar på inspelningen 🙂 Jag värdesätter själsläsningen så oerhört mycket och är så. Tacksam för att våra vägar korsades i Italien. Du är nyckeln till min själ, om du bara visste hur mycket tid och energi jag lagt ner på att få ta del av allt detta och nu äntligen har jag hittat rätt. Orden räcker inte till… Känner av en helt ny känsla och balans i både ”body, mind & spirit”. Tack!” / Anna M

 

***

 

“Taaaaack! Jag började må så mkt bättre efter jag mailade dig och ännu bättre efter vårt samtal. Känner mig så mkt lättare på nåt sätt. Tack för allt du gör!!”

 

***

 

“Tack så mycket för allt! Du har en gåva, tackar ödmjukt att du delar med dig av den!”

 

***

 

“I dagens avsnitt av podden går vi in på det superspännande ämnet: Själsläsning! Många av er har kanske läst artikeln om Annelie Persson i det senaste numret av Livsenergi eller på hemsidan. Artikeln har fått så himla fin respons, så idag tänkte vi att vi skulle bjuda er på lite information om hur våra individuella Soul Realignment’s gick till, och vad hon hittade för givande information om oss och våra själar.

Det var faktiskt en helt otrolig upplevelse att få göra en Soul Realignment, att förstå sig själv lite bättre; varför vi gör som vi gör, och varför vi är som vi är, så att vi kan leva i vårt esse. Vi hade båda väldigt olika Livsteman, Ärlighet och Healing, kan ni gissa vem som hade vilken? /Alex och Jessica – Livsenergi.se

Poddavsnittet hos Livsenergi hittar du här: Själsläsning, för att leva i sitt esse

***

“En innehållsrik upplevelse som var givande och intressant där närvaro, insikter och skratt var delar av helheten” / Annika

***

” Jag gjorde en Soul Realignment hos Annelie för ca en månad sedan och känner en stor tacksamhet över detta. Främst för att det känns som att djupa blockeringar, som har format min personlighet på ett negativt sätt, har tagits bort. Inte bara på ett tillfälligt sätt, utan faktiskt långsiktigt. Jag har under flera år jobbat med mig själv, bl a med hjälp av olika typer av energiarbetare, och därför hade jag en oro innan att jag kanske inte skulle märka så stor effekt. Men det har jag verkligen märkt! Känner en skön känsla av att inte längre ha dessa blockeringar, en lättnad i hela mig, som redan visat sig i vardagliga situationer. Dessutom fick jag bekräftelse på vem jag är i själen vilket jag är glad för då det är där jag vill lägga mitt fokus. Jag kan starkt rekommendera sessioner hos Annelie!”  /Jenny W

***

 

” Det har nu gått cirka 1 1/2 vecka sedan Annelie gjorde min Soul Realignment och energirensning av mitt hem. Jag är fortfarande mållös, samtidigt som jag vill berätta för alla om den fantastiska upplevelsen! Annelies lugn och intresse märkes tydligt, och trots att vi pratade i telefon och satt flera mil ifrån varandra så kändes det oerhört kraftfullt. Tack vare den här upplevelsen har jag fått en annan energi och kunskap om mig själv. Jag är så glad och tacksam över att jag fann dig Annelie, alla borde få uppleva en Soul Realignment av dig!” Elin Prim

 

” Tack Annelie, för en magisk själsresa jag inte kunnat drömma om! Den här sessionen med dig hade jag med facit i hand inte velat vara utan! Så Tacksam för den här djupdykningen som blev en både omtumlande och rik upplevelse, en karta för livet verkligen, ett uppvaknande! Jag har gjort mycket för mitt andliga växande, allt det är ett fint pussel, men detta blev en förlösning. Nu har jag fått redskap som gör att jag kan följa min själs önskningar utan gamla blockeringar som har försvårat och  legat i vägen och istället skapa nytt, vara mitt flöde. Från mitt Hjärta, jag säger bara, Tack tack tack!!! /Lisa”

***

 

” Tack Annelie, för några intressanta och omtumlande timmar!
Det är mycket som inte landat än och som behöver mer tid.
Men vilken skillnad det känns i kroppen! All stress är bara borta och gör att jag känner mig mer harmonisk och fokuserad.
Du förmedlade allt så fint med värme och känslighet. Tusen tack!”
/ Gunilla Benson

***

“Jag skriver det här samma dag som jag genomförde en SoulRealignment hos Anneli. Det ligger väldigt färskt i huvudet och jag har nog inte hunnit processa den omvälvande upplevelsen. Anneli är väldigt varm, betryggande och otroligt kompetent och professionell i sitt bemötande. Hon har ett sätt att förklara saker på som gör det lätt att ta till sig och helt utan att lägga värde / dömande i det hon berättar. Jag rekommenderar verkligen Anneli och kommer med säkerhet återkomma för framtida sessioner.” / Jessica

***

“Är blown away. Har gjort mycket rensningar, soul retrievals och healing sessions genom åren. Anneli Persson utför denna session otroligt proffsigt och förkunnar stor visdom. Tacksam in i själen. Tack”
~ Tanja Dyredand, Shaman, författare med bl a “Magi för själen”, yoga- & meditationslärare, föreläsare, youtuber

***

” Min ångest är helt borta!! Min tunga 3dagars-ångest jag haft som i skov tidigare är helt borta. Och jag har en helt annan dialog inom mig själv numera. Jag har inte längre några destruktiva tankar om mig själv och jag har fått en mer förståelse om vem jag är och har fått en acceptans. Jag duger!!! Det är 2 månader sen jag gjorde min läsning och rensning hos dig och det är så stor skillnad!! Tack snälla för att du hjälpte mig!! ❤️” Lotta E

***

“Det har gått några månader sedan min sittning med Annelie. Samtalet blev så djupt och intensivt att jag fortfarande känner mig överväldigad. Annelie träffade så mitt i prick. Den första januari hade jag lyckats läsa texten 21 ggr. Det känns som ett bra avstamp på nya året. Har också hittat den optimala ”rutinen” för att sova bra. Tack, tack, tack”  Maud 78 år

***

“T A C K Annelie för sittningen vi hade tillsammans för ett par dagar sedan! ❤️ Svårt att förklara känslan nu efteråt men jag känner mig gladare och Annelie och Soulergy finns med mig hela dagarna i bakhuvudet. Annelies vägledning var så intressant och jag kände mig väldigt trygg hela tiden. Många riktiga “spot on” under samtalet. En tydlig förändring såhär efter ett par dagar är att jag sover mycket bättre och känner mig lugnare i sinnet. Tacksam för de verktyg jag fått som jag nu ska använda framöver. Jag vill VARMT rekommendera Annelie, Soulergy❤️” Paola

***

“Tack Annelie! Nu har det gått 22 dagar sedan min Soul Realignment och jag känner mig lättare i sinnet, gladare och mår riktigt bra. Många av mina tankar som flög omkring och stressade mig samt min oro har försvunnit och jag har sovit sååååå bra sista veckorna. Sen långsiktigt har det dragit igång många positiva tankar på hur jag ska tänka positivt, släppa gammalt och sånt jag inte vill göra så jag nu bara kan njuta av livet och lyssna på min intuition. Väldigt imponerad av dina skills! Så tacksam ✨?✨ ” Richard

***

“En spännande och helt ny upplevelse som gav mig både ny kunskap och nya insikter. All information kändes sann och som den kom från mitt högre jag/själ genom Anneli till mitt fysiska jag i den här världen. Upplevelsen gav mig ännu mer tillit och trygghet till allt jag vet inom mig är sant. Stort tack till dig Anneli för att du delade med dig av din gåva ❤️” Anki 

***

“Jag kan varmt rekommendera Annelie och Soul Realignment® hos Annelie ?
Under min sittning fick jag ”ordning” på mig själv. Det var många pusselbitar som lades på rätt plats. Jag kände mig upplyft och komplett när jag var klar. På flera områden och på olika nivåer fick jag den klarhet jag länge har sökt. Jag har tagit till mig allt och bearbetat den information jag fick och nu en vecka senare känner jag mig hel och har en annan frid inom mig.”  Karin 

***

“Tack bästa Annelie för din underbara vägledning i mina starka sidor och mina svaga sidor, mycket visste jag medvetet eller undermedvetet men underbart att ‘få ord på det’! Så spännande att få reda på händelser i tidigare liv som format hur jag är idag och även få bortstädat av dig det som påverkar mig negativt idag! Spännande att höra vilka själar som hängt med mig länge men som var bra att du hjälpte till rätt ställe så de inte dränerar min energi. Tack bästa Annelie för denna Soul Realignment ?? nu har jag fått massa verktyg att leda mig framåt och nu ska jag jobba vidare 21 dagar framåt med det material jag fick från dig ? ??” Terece

***

”Underbara du! Så glad och tacksam för idag, det var och känns fantastiskt! Du är ju verkligen grym!” Kvinna 39 år

***

“Ett jättestort tack för din hjälp att komma upp till ytan igen.  Det var så spännande att höra allt!” Kvinna 79 år

***

“Nu 3 veckor efter min session så känner jag verkligen hur mycket har förändrats, jag uppmärksammar och ser saker på ett helt annat sätt. Insåg även idag att min sömn har förbättrats avsevärt jämfört mot senaste åren och jag sover numera hela nätterna igenom och känner mig utvilad. Tack!” Kvinna 52 år

***

“Annelie fick fram så mycket intressant och bra information och berättar allt på ett varmt och tydligt sätt så jag förstod. Så mycket som stämmer in och att jag nu vet mer vad jag ska fokusera eller ändra på. Annelie är fantastisk och så duktig! Tack!!” Man, 50 år

***

”Annelie är varm, omtänksam och kunnig, hon förmedlar allt på ett positivt och förklarande sätt och inger ett stort förtroende. ❤️” Kvinna 50 år

***

”Du är sjukt träffsäker!” Kvinna 41 år

***

”Wow, jag är så imponerad. Du är så kunnig, jag fattar inte hur du kan allt det här och du får fram så mycket saker. Tack!” Kvinna 69 år

***

”Hur står det till med din själ egentligen? Är det inte konstigt att det i vår kultur är legitimt att vara sjuk precis överallt men inte i själen? Det är ”hokuspokus”. Är man någorlunda grundad så vet man att energier och själen hör ihop. Fast för att inte låta för flummig så låter det bättre och snacka om att man har ”shysst flow” och ”skön känsla” på insidan. DET är energier. Bra sådana! Ibland känns dock allt bara precis fel. Livet över lag känns som att vada i sirap och inte en endaste skön energignutta verkar finnas över till just mig. Och begreppet ”flow” känns mer som ett hån och ”slow” beskriver bättre ens humör, motivation och eneginivårer, känns det igen? I dag vet vi så mycket mer – all utveckling går framåt. Saker som är helt naturligt i tex buddismen förlägger vi i Sverige med fördel istället på ”hokuspokus kontot”. Varför är vi så icke öppna egentligen? Rädsla om du frågar mig. Allt vi inte riktigt kan förklara som är nytt och känns ovant, det väljer vi raskt bort. Samtidigt som vi i tid och otid dunkar varandra i ryggen och säger ”lita på din magkänsla” – för mig blir allt det där lite dubbla budskap. Så när det blir obalans i själen och de där sjyssta energierna är som bortblåsta – vad gör man då? Äter bra, rör på sig och sover bra? Nog så viktigt ?? – men det vore väl väldigt konstigt om vi inte kunde göra mer när år 2022 snart är här? Vart kommer din själ i från? Vad och varför är den i ibland i obalans och hur får vi ordning på allt det där som bara ”liksom skaver lite på insidan, fast jag kan inte riktigt sätta fingret på det”. Det var min utgångspunkt när jag slog mig ner hos Annelie som för övrigt inte är ett dugg flummig. Snarare som en genomtrygg ek med stadiga rötter. I 3 1/2 timme pratade vi om resultatet av den genomlysning hon gjort av min själ 2 v innan. Det var SÅ spännande, hon kunde beskriva mig, mina bra och mindre bra sidor tydligt och framförallt fick jag konkret hjälp – bla så ska jag läsa en text ett tag framöver för att mina intentioner ska bli tydliga. Jag har hela sessionen inspelad – önskar att jag kunna dela den rakt av men det blir för långt. Det var bara så coolt. Och väldigt värdefullt för mig @soulergy.se” Charlotta W

***

Energirensning hus:

 

” Hej Annelie, stort tack, jag känner såååå igen detta!! Oro och Beroende stämmer precis..!”  CB

***

” Jag hade försökt sälja en gård i Skåne utan att lyckas. Trots tre “klara” kunder som alla tre hoppade av. Efter Annelies husrensning tog det inte ens två veckor så var det sålt på riktigt! Så jag kan rekommendera det!”  Marcus

***

“Bästa Annelie rensade vårat älskade ställe ?. Här fanns en hel del att städa bort! Jag kände en omedelbar förändring då jag fick tillbaka lyckokänlan när jag gick ut genom dörren, har sedan vi flyttat hit känt den känslan men den har varit borta ett bra tag nu. Som Annelie sa, en jordbunden själ som hängde här i vårt trivsamma hus och tog energi från oss och den känslan jag alltid haft. I morse när jag klev ut för att ta en prommis med hunden var den lyckokänslan tillbaka ??. Tack Annelie ??”,  Terece

***

”Tack bästa du. Skönt du städat bort det som behövdes. Tack! Du har en behaglig, trovärdig och lugn röst att lyssna till” Kvinna 50 år

***

“Vilka gåvor du har! Jag är så imponerad och så roligt att du utvecklats så otroligt mycket!” Kvinna 69 år

***

”Det är verkligen så skönt att komma hem. Känns så bra här i huset ???, din rensning har verkligen fungerat!!! ” Anna

***

Vill du också lämna feedback efter din läsning? Vad roligt, vad glad jag blir. Klicka in på den här länken: Feedback eller maila mig om du hellre vill det.

Jag jobbar med transformation av energier för utveckling och förändring inom dig själv.

Jag hjälper dig uppmärksamma
det du inte ser om dig själv.

KONTAKT

Vill du boka en Soul Realignment® läsning med mig?

Vad roligt. Varmt välkommen att höra av dig så återkopplar jag så går vi vidare därifrån.

mail annelie@soulergy.se

 

 

Jag finns fysiskt på Lidingö, Stockholm men det går utmärkt att vi kör på distans och telefon. Så var du än i världen befinner dig så välkomnar jag dig som klient.

Innehar F-skattesedel