FEEDBACK OCH OMDÖMEN FRÅN MINA KLIENTER

 

Soul Realignment®:

” Jag gjorde en Soul Realignment hos Annelie för ca en månad sedan och känner en stor tacksamhet över detta. Främst för att det känns som att djupa blockeringar, som har format min personlighet på ett negativt sätt, har tagits bort. Inte bara på ett tillfälligt sätt, utan faktiskt långsiktigt. Jag har under flera år jobbat med mig själv, bl a med hjälp av olika typer av energiarbetare, och därför hade jag en oro innan att jag kanske inte skulle märka så stor effekt. Men det har jag verkligen märkt! Känner en skön känsla av att inte längre ha dessa blockeringar, en lättnad i hela mig, som redan visat sig i vardagliga situationer. Dessutom fick jag bekräftelse på vem jag är i själen vilket jag är glad för då det är där jag vill lägga mitt fokus. Jag kan starkt rekommendera sessioner hos Annelie!”  /Jenny W

 

 

” Det har nu gått cirka 1 1/2 vecka sedan Annelie gjorde min Soul Realignment och energirensning av mitt hem. Jag är fortfarande mållös, samtidigt som jag vill berätta för alla om den fantastiska upplevelsen! Annelies lugn och intresse märkes tydligt, och trots att vi pratade i telefon och satt flera mil ifrån varandra så kändes det oerhört kraftfullt. Tack vare den här upplevelsen har jag fått en annan energi och kunskap om mig själv. Jag är så glad och tacksam över att jag fann dig Annelie, alla borde få uppleva en Soul Realignment av dig!” Elin Prim

 

” Tack Annelie, för en magisk själsresa jag inte kunnat drömma om! Den här sessionen med dig hade jag med facit i hand inte velat vara utan! Så Tacksam för den här djupdykningen som blev en både omtumlande och rik upplevelse, en karta för livet verkligen, ett uppvaknande! Jag har gjort mycket för mitt andliga växande, allt det är ett fint pussel, men detta blev en förlösning. Nu har jag fått redskap som gör att jag kan följa min själs önskningar utan gamla blockeringar som har försvårat och  legat i vägen och istället skapa nytt, vara mitt flöde. Från mitt Hjärta, jag säger bara, Tack tack tack!!! /Lisa”

***

 

” Tack Annelie, för några intressanta och omtumlande timmar!
Det är mycket som inte landat än och som behöver mer tid.
Men vilken skillnad det känns i kroppen! All stress är bara borta och gör att jag känner mig mer harmonisk och fokuserad.
Du förmedlade allt så fint med värme och känslighet. Tusen tack!”
/ Gunilla Benson

***

“Jag skriver det här samma dag som jag genomförde en SoulRealignment hos Anneli. Det ligger väldigt färskt i huvudet och jag har nog inte hunnit processa den omvälvande upplevelsen. Anneli är väldigt varm, betryggande och otroligt kompetent och professionell i sitt bemötande. Hon har ett sätt att förklara saker på som gör det lätt att ta till sig och helt utan att lägga värde / dömande i det hon berättar. Jag rekommenderar verkligen Anneli och kommer med säkerhet återkomma för framtida sessioner.” / Jessica

***

“Är blown away. Har gjort mycket rensningar, soul retrievals och healing sessions genom åren. Anneli Persson utför denna session otroligt proffsigt och förkunnar stor visdom. Tacksam in i själen. Tack”
~ Tanja Dyredand, Shaman, författare med bl a “Magi för själen”, yoga- & meditationslärare, föreläsare, youtuber

***

” Min ångest är helt borta!! Min tunga 3dagars-ångest jag haft som i skov tidigare är helt borta. Och jag har en helt annan dialog inom mig själv numera. Jag har inte längre några destruktiva tankar om mig själv och jag har fått en mer förståelse om vem jag är och har fått en acceptans. Jag duger!!! Det är 2 månader sen jag gjorde min läsning och rensning hos dig och det är så stor skillnad!! Tack snälla för att du hjälpte mig!! ❤️” Lotta E

***

“Det har gått några månader sedan min sittning med Annelie. Samtalet blev så djupt och intensivt att jag fortfarande känner mig överväldigad. Annelie träffade så mitt i prick. Den första januari hade jag lyckats läsa texten 21 ggr. Det känns som ett bra avstamp på nya året. Har också hittat den optimala ”rutinen” för att sova bra. Tack, tack, tack”  Maud 78 år

***

“T A C K Annelie för sittningen vi hade tillsammans för ett par dagar sedan! ❤️ Svårt att förklara känslan nu efteråt men jag känner mig gladare och Annelie och Soulergy finns med mig hela dagarna i bakhuvudet. Annelies vägledning var så intressant och jag kände mig väldigt trygg hela tiden. Många riktiga “spot on” under samtalet. En tydlig förändring såhär efter ett par dagar är att jag sover mycket bättre och känner mig lugnare i sinnet. Tacksam för de verktyg jag fått som jag nu ska använda framöver. Jag vill VARMT rekommendera Annelie, Soulergy❤️” Paola

***

“Tack Annelie! Nu har det gått 22 dagar sedan min Soul Realignment och jag känner mig lättare i sinnet, gladare och mår riktigt bra. Många av mina tankar som flög omkring och stressade mig samt min oro har försvunnit och jag har sovit sååååå bra sista veckorna. Sen långsiktigt har det dragit igång många positiva tankar på hur jag ska tänka positivt, släppa gammalt och sånt jag inte vill göra så jag nu bara kan njuta av livet och lyssna på min intuition. Väldigt imponerad av dina skills! Så tacksam ✨?✨ ” Richard

***

“En spännande och helt ny upplevelse som gav mig både ny kunskap och nya insikter. All information kändes sann och som den kom från mitt högre jag/själ genom Anneli till mitt fysiska jag i den här världen. Upplevelsen gav mig ännu mer tillit och trygghet till allt jag vet inom mig är sant. Stort tack till dig Anneli för att du delade med dig av din gåva ❤️” Anki 

***

“Jag kan varmt rekommendera Annelie och Soul Realignment® hos Annelie ?
Under min sittning fick jag ”ordning” på mig själv. Det var många pusselbitar som lades på rätt plats. Jag kände mig upplyft och komplett när jag var klar. På flera områden och på olika nivåer fick jag den klarhet jag länge har sökt. Jag har tagit till mig allt och bearbetat den information jag fick och nu en vecka senare känner jag mig hel och har en annan frid inom mig.”  Karin 

***

“Tack bästa Annelie för din underbara vägledning i mina starka sidor och mina svaga sidor, mycket visste jag medvetet eller undermedvetet men underbart att ‘få ord på det’! Så spännande att få reda på händelser i tidigare liv som format hur jag är idag och även få bortstädat av dig det som påverkar mig negativt idag! Spännande att höra vilka själar som hängt med mig länge men som var bra att du hjälpte till rätt ställe så de inte dränerar min energi. Tack bästa Annelie för denna Soul Realignment ?? nu har jag fått massa verktyg att leda mig framåt och nu ska jag jobba vidare 21 dagar framåt med det material jag fick från dig ? ??” Terece

***

”Underbara du! Så glad och tacksam för idag, det var och känns fantastiskt! Du är ju verkligen grym!” Kvinna 39 år

***

“Ett jättestort tack för din hjälp att komma upp till ytan igen.  Det var så spännande att höra allt!” Kvinna 79 år

***

“Nu 3 veckor efter min session så känner jag verkligen hur mycket har förändrats, jag uppmärksammar och ser saker på ett helt annat sätt. Insåg även idag att min sömn har förbättrats avsevärt jämfört mot senaste åren och jag sover numera hela nätterna igenom och känner mig utvilad. Tack!” Kvinna 52 år

***

“Annelie fick fram så mycket intressant och bra information och berättar allt på ett varmt och tydligt sätt så jag förstod. Så mycket som stämmer in och att jag nu vet mer vad jag ska fokusera eller ändra på. Annelie är fantastisk och så duktig! Tack!!” Man, 50 år

***

”Annelie är varm, omtänksam och kunnig, hon förmedlar allt på ett positivt och förklarande sätt och inger ett stort förtroende. ❤️” Kvinna 50 år

***

”Du är sjukt träffsäker!” Kvinna 41 år

***

”Wow, jag är så imponerad. Du är så kunnig, jag fattar inte hur du kan allt det här och du får fram så mycket saker. Tack!” Kvinna 69 år

***

”Hur står det till med din själ egentligen? Är det inte konstigt att det i vår kultur är legitimt att vara sjuk precis överallt men inte i själen? Det är ”hokuspokus”. Är man någorlunda grundad så vet man att energier och själen hör ihop. Fast för att inte låta för flummig så låter det bättre och snacka om att man har ”shysst flow” och ”skön känsla” på insidan. DET är energier. Bra sådana! Ibland känns dock allt bara precis fel. Livet över lag känns som att vada i sirap och inte en endaste skön energignutta verkar finnas över till just mig. Och begreppet ”flow” känns mer som ett hån och ”slow” beskriver bättre ens humör, motivation och eneginivårer, känns det igen? I dag vet vi så mycket mer – all utveckling går framåt. Saker som är helt naturligt i tex buddismen förlägger vi i Sverige med fördel istället på ”hokuspokus kontot”. Varför är vi så icke öppna egentligen? Rädsla om du frågar mig. Allt vi inte riktigt kan förklara som är nytt och känns ovant, det väljer vi raskt bort. Samtidigt som vi i tid och otid dunkar varandra i ryggen och säger ”lita på din magkänsla” – för mig blir allt det där lite dubbla budskap. Så när det blir obalans i själen och de där sjyssta energierna är som bortblåsta – vad gör man då? Äter bra, rör på sig och sover bra? Nog så viktigt ?? – men det vore väl väldigt konstigt om vi inte kunde göra mer när år 2022 snart är här? Vart kommer din själ i från? Vad och varför är den i ibland i obalans och hur får vi ordning på allt det där som bara ”liksom skaver lite på insidan, fast jag kan inte riktigt sätta fingret på det”. Det var min utgångspunkt när jag slog mig ner hos Annelie som för övrigt inte är ett dugg flummig. Snarare som en genomtrygg ek med stadiga rötter. I 3 1/2 timme pratade vi om resultatet av den genomlysning hon gjort av min själ 2 v innan. Det var SÅ spännande, hon kunde beskriva mig, mina bra och mindre bra sidor tydligt och framförallt fick jag konkret hjälp – bla så ska jag läsa en text ett tag framöver för att mina intentioner ska bli tydliga. Jag har hela sessionen inspelad – önskar att jag kunna dela den rakt av men det blir för långt. Det var bara så coolt. Och väldigt värdefullt för mig @soulergy.se” Charlotta W

***

Energirensning hus:

 

” Hej Annelie, stort tack, jag känner såååå igen detta!! Oro och Beroende stämmer precis..!”  CB

***

” Jag hade försökt sälja en gård i Skåne utan att lyckas. Trots tre “klara” kunder som alla tre hoppade av. Efter Annelies husrensning tog det inte ens två veckor så var det sålt på riktigt! Så jag kan rekommendera det!”  Marcus

***

“Bästa Annelie rensade vårat älskade ställe ?. Här fanns en hel del att städa bort! Jag kände en omedelbar förändring då jag fick tillbaka lyckokänlan när jag gick ut genom dörren, har sedan vi flyttat hit känt den känslan men den har varit borta ett bra tag nu. Som Annelie sa, en jordbunden själ som hängde här i vårt trivsamma hus och tog energi från oss och den känslan jag alltid haft. I morse när jag klev ut för att ta en prommis med hunden var den lyckokänslan tillbaka ??. Tack Annelie ??”,  Terece

***

”Tack bästa du. Skönt du städat bort det som behövdes. Tack! Du har en behaglig, trovärdig och lugn röst att lyssna till” Kvinna 50 år

***

“Vilka gåvor du har! Jag är så imponerad och så roligt att du utvecklats så otroligt mycket!” Kvinna 69 år

***

”Det är verkligen så skönt att komma hem. Känns så bra här i huset ???, din rensning har verkligen fungerat!!! ” Anna

***

Vill du också lämna feedback efter din läsning? Vad roligt, vad glad jag blir. Klicka in på den här länken: Feedback eller maila mig om du hellre vill det.

Jag jobbar med transformation av energier för utveckling och förändring inom dig själv.

Jag hjälper dig uppmärksamma
det du inte ser om dig själv.

KONTAKT

Vill du boka en Soul Realignment® läsning med mig?

Vad roligt. Varmt välkommen att höra av dig så återkopplar jag så går vi vidare därifrån.

mail annelie@soulergy.se

 

 

Jag finns fysiskt på Lidingö, Stockholm men det går utmärkt att vi kör på distans och telefon. Så var du än i världen befinner dig så välkomnar jag dig som klient.

Innehar F-skattesedel