MANIFESTERA MERA – LIKE A PRO!

Med hjälp av ditt eget unika recept så får du reda på hur just nu manifesterar in nya händelser i ditt liv

MANIFESTING BLUEPRINT 2900 KR

 

Jag tar fram ditt recept på hur just du manifesterar in en annan omständighet. 

Vill du ha ett nytt jobb, vill du ha högre lön, en kärlekspartner, flytta någonstans, eller kraft att ta dig ur en situation där du är just nu.

Jag hjälper dig att ta fram din egen vägkarta på hur just du skapar din verklighet på ett medvetet sätt.

Vi skapar vår egen verklighet. Det vi skickar ut energimässigt det är det som vi attraherar in. För att den här nya händelsen ska kunna hända så behöver du skifta din egen energi – för annars kommer du fortsätta attrahera in det som du alltid attraherar in.

Vi har 7 st olika värden inom oss och allas är olika, här får du reda på exakt vilka du har och hur du gör för att förändra din energivibration från A till B så händelsen kan hända. Det här receptet använder du dig av så fort du ska manifestera in en större ny händelse i ditt liv, men det hjälper dig även att förstå hur manifestering fungerar och man släpper in sitt överflöd.

Du behöver ha gjort en Soul Realignment själsläsning först så jag vet vilket energicenter och själsursprung du är. 

Personlig session och den tar ca 2 h.

Pris 2900 inkl moms

 

WORKSHOP:  Jag kommer även ha Workshops i Manifesting Blueprint över en lördag eller söndag inom de närmsta månaderna. Är du intresserad av det så hör av dig.

Alla priser inklusive moms. Betalning med Swish (privatpersoner), BG-inbetalning i förskott (privatpersoner) eller Faktura 10 dagar (till företag). Ingen ångerrätt eller återbetalning när läsningen är gjord. 

 

 

BOKA LÄSNING: Manifesting blueprint

KONTAKT

Vill du boka en Soul Realignment® läsning med mig?

Vad roligt. Varmt välkommen att höra av dig så återkopplar jag så går vi vidare därifrån.

mail annelie@soulergy.se

 

 

Jag finns fysiskt på Lidingö, Stockholm men det går utmärkt att vi kör på distans och telefon. Så var du än i världen befinner dig så välkomnar jag dig som klient.

Innehar F-skattesedel