SITUATIONER I LIVET

För att förstå orsaken till problem som dyker upp i ditt liv nu,
och rensa situationerna så du kan göra nya val.

LIVSSITUATION FRÅN 1500 KR

Den här läsningen är för dig som vill lösa specifika problem som dyker upp i ditt liv just nu.

Låt säga att du har en infektion som aldrig försvinner, känner dig rastlös, pengarna aldrig räcker till och du har fastnat på jobbet och inte vet vad du vill göra i livet. Eller att du kanske har en sak som bara går och gnager, du känner att det är något med det men kommer inte loss eller vidare.

Utifrån det så kan jag hitta rotorsaker till problemet och det visar sig ofta vara något helt annat än man kunde tro. Och ändå så ser du direkt att allt ” åhh it make perfect sense”.

Jag rensar situationerna. I den första läsningen vi gjorde, Soul Realignment läsningen, så rensade vi allt som var redo att rensas då. Rensning är som att skala en lök. Det finns alltid fler lager under.

Och i och med att jag rensar dem så har jag precis som i förra läsningen öppnat en dörr för dig, så du har möjlighet att göra nya val när du är medveten om beteendemönstret.

Det jag behöver från dig efter bokning är en beskrivning av vad du upplever just nu i ditt liv som inte känns bra. Vi bokar in ett samtal per telefon eller en fysisk session här med ca 1-2 timmes samtal. Du får inspelning, material och hemläxa.

Pris: 1.500 kr

 

Alla priser inklusive moms. Betalning med Swish eller Faktura 10 dagar. Ingen ångerrätt eller återbetalning när läsningen är påbörjad. 

 

 

BOKA LÄSNING:

KONTAKT

Vill du boka en Soul Realignment® läsning med mig?

Vad roligt. Varmt välkommen att höra av dig så återkopplar jag så går vi vidare därifrån.

mail annelie@soulergy.se

 

 

Jag finns fysiskt på Lidingö, Stockholm men det går utmärkt att vi kör på distans och telefon. Så var du än i världen befinner dig så välkomnar jag dig som klient.

Innehar F-skattesedel