SITUATIONER I LIVET

För att förstå orsaken till problem som dyker upp i ditt liv nu,
vad de egentligen härstammar från och jag rensar blockeringarna.

LIVSSITUATION 1500 KR

Den här läsningen är för dig som vill lösa specifika problem som dyker upp i ditt liv just nu.

Låt säga att du har en infektion som aldrig försvinner, känner dig rastlös, pengarna aldrig räcker till och du har fastnat på jobbet och inte vet vad du vill göra i livet.

Eller att du kanske har en sak som bara går och gnager, du känner att det är något med det men kommer inte loss eller vidare. 

Det kan vara precis vad som helst och din fråga är inte på nåt sätt pinsam, egoistisk eller utelämnande. Du har säkert något som har börjat gro i dig och som poppar upp lite då och då. Det kan vara 1 stor fråga eller många mindre. 

– Vad är det som hindrar mig från att hitta en kärlekspartner? 
– Varför har jag så svårt att förstå mitt eget självvärde och att jag duger?
– Jag har problem med pengar och måste göra mig av med dem på osunda sätt
– Varför behandlas jag så illa på jobbet och varför kan jag inte säga nej.
– Vad begränsar mig i min utveckling, vad är det som håller mig tillbaka?

Det kan kännas banalt men ofta är det något större som ligger där bakom och blockerar dig, och nu när du känner att det är något du inte själv “kommer åt” att lösa så är det här ett perfekt tillfälle.

Utifrån det så kan jag hitta rotorsaker till problemet och det visar sig ofta vara något helt annat än man kunde tro. Och ändå så ser du direkt att allt ” åhh it make perfect sense”.

Jag rensar situationerna. I den första läsningen vi gjorde, Soul Realignment läsningen, så rensade vi allt som var redo att rensas då. Rensning är som att skala en lök. Det finns alltid fler lager under.

Och i och med att jag rensar dem så har jag precis som i förra läsningen öppnat en dörr för dig, så du har möjlighet att göra nya val när du är medveten om beteendemönstret.

Vi bokar in ett samtal per telefon eller en fysisk session här med ca 1-2 timmes samtal. Du får inspelning, material och hemläxa.

Pris: 1.500 kr

 

Alla priser inklusive moms. Betalning med Swish eller Faktura 10 dagar. Ingen ångerrätt eller återbetalning när läsningen är påbörjad. 

 

 

BOKA LÄSNING:

SAGT AV MINA KLIENTER

Betyg: 5

“Jag gjorde både en Soul Realignment läsning och Livssituations läsning hos Annelie och är så tacksam för det, fick reda på så mycket värdefull information om min själ och blockeringar togs bort. Det känns som att lära känna sig själv på djupet och man får hjälp och verktyg till förändring. Jag kan varmt rekommendera Soulergy.”

(2022-12-12) 

Klienten gjorde Situationsläsningen 5 veckor efter sin Soul Realignment nänr hon kände hon satt fast.

KONTAKT

Vill du boka en Soul Realignment® läsning med mig?

Vad roligt. Varmt välkommen att höra av dig så återkopplar jag så går vi vidare därifrån.

mail annelie@soulergy.se

 

 

Jag finns fysiskt på Lidingö, Stockholm men det går utmärkt att vi kör på distans och telefon. Så var du än i världen befinner dig så välkomnar jag dig som klient.

Innehar F-skattesedel