ENERGIRENSNING HEM / BOSTAD

Balansera ditt hems energi med din egen energi!
Vad är det som påverkar dig dagligen i ditt hem?

ENERGIRENSNING HEMMET 1200 kr   

 

Har vi gjort en Soul Realignment med dig så är det bra att göra en energirensning även hemma hos dig, så dina nya energier även balanseras i ditt hem.

Balansera ditt hems energi med din egen energi! Hus eller lägenhetsrensning med Soul Realignment® metoden.

Jag gör en genomgång på distans av ditt hem. Jag tar reda på om det finns negativa energier, själar, entiter, portaler eller andra negativa störningar som gör att du inte upplever lugn och harmoni i ditt eget hem. Jag rensar det negativa jag hittar.

Vi dras till bostäder som har samma energivibration som oss själva. När vi utvecklas som människor och medans vår livssituation ändras så förändras även vår egen energivibration. Det kan leda till att vi börjar känna oss ur balans med vårt hem. Denna energi finns kvar i vår bostad så länge ingen ändrar på den, vilket betyder att den även finns kvar då vi flyttat ut.

Energin från tidigare ägare kan även finnas kvar och påverka energin i vårt hem så länge ingen ändrar på den. Då behöver energin i bostaden återställas och rensas för att balansera upp energin så den matchar nuvarande ägare och dess familjemedlemmar.

Alla känner inte av att man har negativa energier hemma. Men känner av att det har skett en positiv förändring efter rensning. Att alla kan vara lite mer sitt sanna jag.

Jag behöver inte vara på plats utan allt utförs på distans, allt är energier.

Gäller även kontor eller lokal om det är du som betalar hyra för den eller äger den.

Jag läser av din fastighet och vilka negativa energier som finns, rensar och skickar dig en ljudfil där jag beskriver vad jag hittat och vad jag rensat.

Pris 1200 kr.

 

Alla priser inklusive moms. Betalning med Swish eller Faktura 10 dagar. Ingen ångerrätt eller återbetalning när läsningen är påbörjad. 

 

 

BOKA LÄSNING:

KONTAKT

Vill du boka en Soul Realignment® läsning med mig?

Vad roligt. Varmt välkommen att höra av dig så återkopplar jag så går vi vidare därifrån.

mail anneli@soulergy.se

 

 

Jag finns fysiskt på Lidingö, Stockholm men det går utmärkt att vi kör på distans och telefon. Så var du än i världen befinner dig så välkomnar jag dig som klient.

Innehar F-skattesedel