LÄSNINGAR & SAMTAL

Allt energiarbete sker på distans. Allt är energi och jag läser av
och transformerar energier oavsett var i världen du befinner dig.
Presentationen sker enligt ök per telefon eller fysiskt på Lidingö.

Hur starta? Vad ska jag välja?
Jag rekommenderar att du startar med en Soul Realignment-läsning som grund. Du får reda på din själsprofil, dina gåvor, vad som blockerar dig idag inkl mitt rensningsarbete.

Alternativt Själsprofil som är en light-variant av ovan nämnda, du får reda på din själsenergi och dina gåvor. Men inte blockeringar och inget rensningsarbete görs.

Energirensning hemma som komplement till Soul Realignment.

Uppföljningssamtal efter några månader. Eller fyll på med andra läsningar och de som du känner passar dig. Det går utmärkt att kontakta mig och beskriva din sits nu så tar vi fram det som hjälper dig just nu.

 

SOUL REALIGNMENT

Vem du är i själen, vilken energi du är skapt av, dina gudomliga gåvor men även blockeringar och begränsningar som påverkar dig idag.

Pris 3.900 kr

ENERGIRENSNING HEM / BOSTAD

Balansera ditt hems energi med din egen energi! Vad är det som påverkar dig dagligen i ditt hem?

Pris 1200 kr

ENERGIRENSNING FÖRETAG / LOKAL

Balansera och rensa negativa energier i din företagslokal, kontor eller butik.

Pris 1200 kr

UPPFÖLJNING, SAMTAL

För att känna att man är på rätt väg, stämma av förändringar eller få hjälp att komma i linje.

Pris 1200 kr

SITUATIONER

Den här läsningen är för dig som vill lösa specifika problem som dyker upp i ditt liv just nu.

Från 1500 kr

RELATIONER

Vad är relationens syfte, vad hjälper ni varandra med rent själsligt, vilka blockeringar påverkar. Alla typer av relationer.

Pris 1.000 kr/person

ANDLIGA GUIDER

Du får reda på vilka dina andliga guider är och hur du kan få daglig hjälp av dem.

Pris 1.200 kr

LIVSTEMA

Vill du veta vad ditt livstema är? Vad är du här för att utforska och uppleva?

Pris 1.000 kr

CHAKRA ANALYS

Jag mäter hur dina chakran är balanserade. Var du har eventuella obalanser och ger dig råd om hur du kan förändra för att hamna i balans.

Pris 1000 kr

BARN UNDER 18 ÅR

Vem är ditt barn i själen? Med kunskap om det så har du lättare att hjälpa ditt barn att uttrycka den de är och de unika gåvor den har.

Pris 2000 kr

RENSA INFÖR LÄGENHET ELLER HUSFÖRSÄLJNING

Svårsålt? Låt mig rensa det negativa som finns och transformera energierna.

Pris 1200 kr

LÄGGA PUSSEL

Jag hjälper dig att lägga ditt pussel om vem du är. Hjälper dig uppmärksamma saker du inte visste om dig själv.

SJÄLSPROFIL

Du får reda på vem du är i själen, vilken energi du är skapt av mm.

Pris 2000 kr

SJÄLSPROFIL FAMILJ

Visar alla unika energier som var och en i familjen har.

Pris 2000 kr/person

KONSULTATION

Kort konsultation för att hjälpa dig vilken läsning som passar dig. Maila mig så hjälper jag dig via telefon eller mail att hitta rätt läsning för dig.

PRESENTKORT

Ge bort presentkort antingen på ett visst belopp eller läsning.

A SPECIAL DAY - JUST FOR YOU

En fantastiskt investering i dig själv.

EN HELDAG MED FOKUS BARA PÅ DIG!

Vi träffas eller hörs på telefon och har som en workshop och jobbar med dig hela dagen, dina gåvor, dina blockeringar – jag skräddarsyr dagen utifrån vad du behöver. Vi kommer gå igenom så mycket mer och gå djupare ner på djupet för att du ska förstå vem du är och se nya sidor och hitta nya pusselbitar om dig själv.

Livsteman, chakraobalanser, uppföljning från tidigare eventuella samtal, relationer, situationer är några exempel på vart dagen kan leda oss. Jag anpassar dagen helt efter vad din själ behöver och vill jobba med. Har du egna önskemål så börjar vi med dem som utgångspunkt.

Har du inte gjort en Soul Realignment läsning hos mig tidigare så börjar vi med den som grund första timmarna.

Är du redan klient hos mig så går vi vidare med de läsningar som du är i behov av just nu.

Vardag eller helg, för mig funkar vilken dag i veckan som helst. Vi siktar in oss på från kl 09 till kl 16. Kaffe och lunch ingår. Passar andra tider bättre så är det inga problem.

Pris 10900 kr

KONTAKT

Vill du boka en Soul Realignment® läsning med mig?

Vad roligt. Varmt välkommen att höra av dig så återkopplar jag så går vi vidare därifrån.

mail annelie@soulergy.se

 

 

Är du osäker på vad du ska välja för läsning så är ett tips att börja med själva grunden Soul Realignment. I den läsningen får du reda på din själs struktur och från den kan vi senare utgå från så mycket mer om dig själv.

Vet du inte sen vad du ska fortsätta med så hör gärna av dig så lägger vi upp det tillsammans utifrån vad du behöver och vill komma fram till. Läsningarna kan vi ta per telefon eller fysiskt på Lidingö, båda varianterna fungerar utmärkt.

Jag ser fram emot att höra av dig!

/ Anneli

 

PRISER & MER INFO OM VARJE TJÄNST

 

Soul Realignment® 2.500 kr

Jag tittar på vem du är i själen, vilken energi du är skapt av, dina gudomliga gåvor men även blockeringar och begränsningar pga tidigare val du gjort både i det här livet och tidigare liv som påverkar dig idag och följer med som mönster och hindrar dig från att nå dina drömmar och leva fullt ut i din sanning. Du kommer få veta hur och när dessa blockeringar har skapats och vad du kan göra för att uppleva mer av dig och skapa mer positiva resultat. Jag hjälper dig uppmärksamma saker om dig själv du inte ser själv, som din själ är redo att arbeta med för att släppa taget om. Jag hjälper dig rensa blockeringarna och hjälper dig se vilka nya val du kan göra. I mitt förarbete påbörjar jag en initial rensning av blockeringar och begränsningar i ditt själsregister. Efter vår session kommer jag ge dig en 21 dagars lång men enkel “hemläxa” som ger dig möjlighet till en fullständig energibalansering och utrensning av tidigare negativa blockeringar och begränsningar.

Vid din bokning återkopplar jag till dig. Jag behöver vissa uppgifter om dig (namn, födelsedatum, ort) för att kunna påbörja arbetet och hämta information i Akashakrönikan. (Akashakrönikan är som en energimässig informationsportal, ett så kallat själsregister).

Avbokning möjligt 24 tim efter bokning men efter det är det inte avbokningsbart. Då har jag satt igång med att jobba med dig energimässigt och ett förarbete på några timmar. Inom någon dag hör jag av mig och vi bokar en samtalstid per telefon som tar ca 1-2 h.

Vid bokning av Soul Realignment® läsning ingår mitt förarbete, telefonsession med presentation av din själsläsning och du får dessutom en inspelning av samtalet som skickas till dig efteråt, så att du kan lyssna på samtalet igen. Du behöver inte ta anteckningar under samtalet om du inte vill utan kan därmed koncentrera dig helt på oss.

Pris 2 500 kr.

Energirensning BOstad 900 kr   

(500 kr vid bokning samtidigt som Soul realignment®)

Balansera ditt hems energi med din egen energi!

Hus eller lägenhetsrensning med Soul Realignment® metoden.

Jag gör en genomgång av ditt hem. Jag tar reda på om det finns negativa energier, själar, entiter, portaler eller andra negativa störningar som gör att du inte upplever lugn och harmoni i ditt eget hem. Då behöver energin i bostaden återställas och rensas för att balansera upp energin så den matchar nuvarande ägare och dess familjemedlemmar.

Vi dras till bostäder som har samma energivibration som oss själva. När vi utvecklas som människor och medans vår livssituation ändras så förändras även vår egen energivibration. Det kan leda till att vi börjar känna oss ur balans med vårt hem. Denna energi finns kvar i vår bostad så länge ingen ändrar på den, vilket betyder att den även finns kvar då vi flyttat ut.

Energin från tidigare ägare kan även finnas kvar och påverka energin i vårt hem så länge ingen ändrar på den.

Alla känner inte av att man har negativa energier hemma. Men känner av att det har skett en positiv förändring efter rensning. Att alla kan vara lite mer sitt sanna jag.

Jag behöver inte vara på plats utan allt utförs på distans, allt är energier.

Gäller även kontor eller lokal om det är du som betalar hyra för den eller äger den.

Jag läser av din fastighet och vilka negativa energier som finns, rensar och skickar dig en ljudfil där jag beskriver vad jag hittat och vad jag rensat.

Pris 900 kr. Bokar du Energirensning i hemmet samtidigt som Soul Realignment® läsning betalar du 500 kr.

 

Paketpris Soul Realignment + BOSTADSRENSNING 3.000 kr

Boka din Soul Realignment® och Energirensning i hemmet samtidigt så erbjuder jag 400 kr rabatt!

 

Energirensning FÖRETAGsLOKAL 900 kr   

Gäller även kontor eller lokal om det är du som betalar hyra för den eller äger den. Energirensningen utförs på samma sätt som Energirensning för bostad.

 

UPPFÖLJNINGSSAMTAL

Vill du ha ett uppföljningssamtal efter vår första läsning så går det utmärkt att boka. För att känna att man är på rätt väg, för att stämma av förändringar eller få hjälp att komma upp i linje igen efter en tid har gått. Ca 1 timme.

Samtal en gång eller ett uppföljningsamtal i veckan eller månaden. Vi bestämmer tillsammans vad som är bäst för just dig.

Pris 1200 kr /gång

 

LIVSSITUATION 1800 kr

Den här läsningen är för dig som vill lösa specifika problem som dyker upp i ditt liv just nu.

Låt säga att du har en infektion som aldrig försvinner, känner dig rastlös, pengarna aldrig räcker till och du har fastnat på jobbet och inte vet vad du vill göra i livet.

Utifrån det så kan jag hitta rotorsaker till problemet och det visar sig ofta vara något helt annat än man kunde tro. Och ändå så ser du direkt att allt ” åhh it make perfect sense”.

Jag rensar situationerna. I den första läsningen vi gjorde, Soul Realignment läsningen, så rensade vi allt som var redo att rensas då. Rensning är som att skala en lök. Det finns alltid fler lager under.

Och i och med att jag rensar dem så har jag precis som i förra läsningen öppnat en dörr för dig, så du har möjlighet att göra nya val när du är medveten om beteendemönstret.

Det jag behöver från dig efter bokning är en detaljerad beskrivning av vad du upplever just nu i ditt liv som inte känns bra

Jag gör förarbete och sen har vi ca 1 timmes samtal. Du får inspelning, material och hemläxa.

Pris 1800 kr

 

RELATIONER 1000 kr per person

En relationsläsning avser mellan 2 personer och hjälper till att se varandra från ett själsligt perspektiv. För att förstå varför man har valt att inkarneras tillsammans.

Vi tittar på de gemensamma blockeringarna ni har och pratar om dem samt rensar dem.

Vi tittar även på ert livstema ni har i relationen, vad ni ska utforska hos er själva i relationen och hur det visar sig idag.

Jag tar även reda på om ni har haft flera liv tillsammans tidigare och vilken/vilka relationer ni har haft med varandra.

En relationsläsning behöver inte vara en kärlekspartner. Det går lika bra med mamma/dotter, bästa vänner, sin chef, sina barn eller sitt ex.

Det hjälper en att förstå relationen från båda håll och vi ser även till att rensa upp emellan er så gamla mönster kan ändras.

Jag behöver lite förhandsinfo från er och sen gör jag ett förarbete. Presenterar det sen via ett telefonsamtal med antingen dig eller er båda (trepartssamtal) alternativt en fysisk sittning här hos mig på Lidingö. Tid ca 1 h. Du/ni får sen material,  inspelning och hemläxa.

Väldigt insiktsfulla och fina läsningar!

Pris 1000 kr person.

– Det är en fördel för er om den andra personen är medveten och med på läsningen, då kan vi rensa er båda. En sådan läsning kostar 2000 kr (1000 kr per person)

– Är bara den ena (du) med på läsningen så med respekt för den andra själen så går jag inte djupare in i vad som blockerar den själen och rensar inte heller den. Men du kan få reda på vad ert syfte gemensamt är med er relation och jag tar fram dina blockeringar och rensar dem. Pris 1000 kr

ANDLIGA GUIDER, 1200 kr

I första Soul Realignment läsningen så fick du reda på hur många andliga guider du har i ditt personliga team.

I denna läsning fördjupar vi oss i att ta reda på mer om vilka de är, hur de kan hjälpa dig, vilka kvaliteer de har mm.

Det hjälper dig genom att veta vilket team du har runt dig och kan dagligen be om hjälp utifrån det du önskar få hjälp med.

Dina andliga guider är dina bästa supporters och är dem som hjälper dig och stöttar dig dagligen.

Jag gör ett förarbete och presenterar det vid en läsning per telefon eller fysiskt här på Lidingö. Samtalet tar ca 1 h. Du får sen material och inspelning

Pris 1200 kr

LIVSTEMA OCH SPECIALISERINGAR, 1000 kr

Vill du veta vad ditt livstema är? Vad är du här för att utforska och uppleva? När du förstår ditt livstema så får du ett verktyg som hjälper dig att ta beslut lättare och se saker i din vardag på ett annat sätt. Varför saker dyker upp och “händer dig”. Det är för att du får en chans att utforska och uppleva det som är ditt livstema och hamna lättare i din själs linje.

Din själ har även specialiseringar. Vad du har som grund och kan stå på. Du får en förståelse över hur du fungerar och vad som ligger i linje med din själs väg. Du får en lättare förståelse för dina gåvor.

Pris 1000 kr

 

Alla priser inklusive moms. Betalning med Swish (privatpersoner), BG-inbetalning i förskott (privatpersoner) eller Faktura 10 dagar (till företag). Ingen ångerrätt eller återbetalning när läsningen är gjord. 

 

 

BOKA LÄSNING:

Markera det du är intresserad av. Jag återkopplar för mer uppgifter.

Hur förbereder du dig inför vårt telefonmöte för en Soul Realignment® läsning?

Vi bokar en telefontid och när det är dags så ringer jag upp dig. Ofta skickar jag ett sms innan för att kolla så du är redo och är på plats. Viktigt att du har det lugnt omkring dig när vårt möte börjar. Tänd gärna ett ljus och ha gärna något varmt att dricka till hands. Ofta tar samtalen 1-1,5 h. Jag spelar in vårt samtal och skickar det till dig efter så du kan lyssna på det senare. Du behöver inte ta anteckningar under samtalet om du inte vill utan kan därmed koncentrera dig helt på samtalet. Låt detta bli en stund, bara för dig!

Jag finns fysiskt på Lidingö, Stockholm men det går utmärkt att vi kör på distans och telefon. Så var du än i världen befinner dig så välkomnar jag dig som klient.

Innehar F-skattesedel